Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing aanvragen

Een taxatie na een verbouwing is noodzakelijk voor het meefinancieren van verbouwingskosten in de hypotheek. Bij een taxatie na verbouwing wordt de waardetoevoeging van de verbouwing meegenomen in het taxatierapport. Ook wordt er een verbouwingsspecificatie toegevoegd aan de taxatie. De hoogte van de hypotheek wordt bepaald op basis van de taxatie van de woning na de verbouwing.

Vind de goedkoopste taxateur bij u uit de buurt. Vergelijk nu!

Taxatie verbouwingsspecificatie

Bij een taxatie na verbouwing vertelt u de taxateur wat u wilt verbouwen. Dit neemt hij mee in zijn taxatie. Hij bepaalt dan in het taxatierapport wat de woningwaarde na verbouwing is en voegt een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe. Op basis daarvan bepaalt de bank of u de verbouwing met uw hypotheek kunt financieren. Doordat de waarde van uw woning vaak stijgt na een verbouwing, kunt u een hogere hypotheek krijgen.

Kosten taxatie verbouwing

Wilt u direct honderden euro's besparen op uw taxatie voor verbouwing? De tarieven van een taxatie na verbouwing staan niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld.

Vergelijk nu en bespaar direct op uw taxatie voor verbouwing!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 59571 beoordelingen