Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing

Een taxatie voor een verbouwing is noodzakelijk voor het meefinancieren van verbouwingskosten in de hypotheek. Bij een taxatie voor verbouwing wordt de waardetoevoeging van de verbouwing meegenomen in het taxatierapport. Ook wordt er een verbouwingsspecificatie toegevoegd aan de taxatie. De hoogte van de hypotheek wordt bepaald op basis van de taxatie van de woning na de verbouwing.

Vind de beste taxatie voor verbouwing. Vergelijk taxateurs!

Taxatie voor en na verbouwing

Bij een taxatie voor verbouwing vertelt u de taxateur wat u wilt verbouwen. Dit neemt hij mee in zijn taxatie. Hij bepaalt dan in het taxatierapport wat de woningwaarde na verbouwing is en voegt een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe. Op basis daarvan bepaalt de bank of u de verbouwing met uw hypotheek kunt financieren. Doordat de waarde van uw woning vaak stijgt na een verbouwing, kunt u een hogere hypotheek krijgen. De taxateur komt na de verbouwing niet nog eens taxeren.

Kosten taxatierapport verbouwing

Een taxatierapport voor verbouwing kost tussen € 250,- en 750,-. Houd er rekening mee dat taxateurs vaak een toeslag rekenen, omdat zij extra werk hebben om de verbouwing mee te taxeren. De tarieven van een taxatie na verbouwing staan niet vast en verschillen per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een taxatierapport met verbouwing. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. 

Vergelijk nu taxateurs bij u in de buurt!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97394 beoordelingen