Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing – verbouwingsspecificatie taxatie

Wilt u een taxatie na verbouwing laten uitvoeren? Dit kan bijvoorbeeld handig zijn voor het meefinancieren van verbouwingskosten in de hypotheek. Bij een taxatie voor verbouwing wordt de waardetoevoeging van de verbouwing meegenomen in het taxatierapport. Ook wordt er een verbouwingsspecificatie toegevoegd aan de taxatie. De hoogte van de hypotheek wordt bepaald op basis van de taxatie van de woning, inclusief de verbouwing.

Vind direct een taxateur voor uw verbouwing taxatie op taxatietarieven.nl. Bij ons krijgt u met één muisklik de goedkoopste taxateur voor uw taxatie na verbouwing te zien. Vergelijk nu!

Hypotheek verhogen met verbouwing taxatie

Het bedrag dat u kunt lenen met een hypotheek is afhankelijk van de waarde van uw woning. Als u uw huis gaat verbouwen, dan stijgt de waarde van het huis, waardoor u ook een hogere hypotheek kunt krijgen. Hoeveel u kunt meefinancieren, hangt af van de taxatie van de verbouwing.

Verbouwing taxatie - meefinancieren waarde van de verbouwing

U geeft bij de taxateur precies aan wat u wilt verbouwen. Dit neemt hij mee in zijn taxatie. Hij bepaalt dan in het taxatierapport wat de woningwaarde na verbouwing zal zijn en voegt een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe. Op basis daarvan bepaalt de bank of u de verbouwing mee kunt financieren.

Huis laten taxeren voor verbouwing - de goedkoopste taxateur

Wilt u direct honderden euro's besparen op uw taxatie voor verbouwing? De tarieven van een taxatie na verbouwing staan niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie op taxatietarieven.nl. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld.

Vergelijk nu en bespaar direct op uw taxatie voor verbouwing!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 53292 beoordelingen