Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing – verbouwingsspecificatie taxatie

U wilt een taxatie voor verbouwing laten uitvoeren. Aangezien de verbouwingskosten invloed hebben op de waarde van uw woning, is de taxateur verplicht een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe te voegen. Gaat u een hypotheek aanvragen en is een verbouwing van toepassing? Het bedrag dat u kunt lenen is mede afhankelijk van de woningwaarde. Daarom vraagt de geldverstrekker om een verbouwingsspecificatie in het taxatierapport indien dit van toepassing is.

Vind direct een taxateur voor uw verbouwing taxatie op taxatietarieven.nl. Bij ons krijgt u met één muisklik de goedkoopste taxateur voor uw taxatie na verbouwing te zien. Vergelijk nu!

Verbouwing taxatie - meefinancieren waarde van de verbouwing

Als je een woning gaat kopen, vind je waarschijnlijk niet alles mooi. Verbouwen dus! Maar de kosten van de verbouwing komen nog bovenop de koopsom. Het is verstandig om de kosten hiervan zoveel mogelijk mee te financieren bij de koop van de woning. Hoeveel je kunt meefinancieren, hangt af van de verbouwing taxatie. De taxateur kijkt naar wat de taxatiewaarde na verbouwing zal zijn en voegt een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe. Op basis daarvan bepaalt de bank of je de verbouwing mee kunt financieren.

Wilt u ook uw huis laten taxeren voor verbouwing? Voorkom dat u onnodig veel geld uitgeeft! De goedkoopste taxateur voor uw verbouwing taxatie vind u door onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen!

Huis laten taxeren voor verbouwing - de goedkoopste taxateur

Wilt u direct honderden euro's besparen op uw taxatie voor verbouwing? De tarieven van een taxatie staan niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie op taxatietarieven.nl. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld.

Vergelijk nu en bespaar direct op uw taxatie voor verbouwing!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 42513 beoordelingen