Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Werkwijze Taxatietarieven

Uw eigen goedkoopste taxatie in 8 stappen:

 1. Vergelijk taxateurs bij u in de buurt
  Geef aan in welke plaats (of postcode) u een taxatie uit wilt laten voeren.  Klik op 'Vergelijk' en er verschijnt een lijst met taxateurs met de door hen gehanteerde tarieven.

 2. Kies een taxateur
  Kies een taxateur en klik op de naam van deze taxateur. U wordt doorgestuurd naar de website van de betreffende taxateur.

 3. Contactformulier invullen
  Ga naar het contactformulier en vul uw gegevens in. Noteer eventueel ook punten die van belang zijn voor de taxatie. Klik vervolgens op verzenden. De aanvraag wordt dan direct naar de betreffende taxateur gestuurd.

 4. Taxateur neemt contact op
  Als de taxateur uw aanvraag heeft ontvangen zal deze contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. In 90% van de gevallen is binnen 3,5 uur al een taxatie ingepland.

 5. Opdrachtbevestiging ondertekenen
  Om een gevalideerd taxatierapport te mogen leveren heeft de taxateur uw akkoord nodig op de opdrachtvoorwaarden. De taxateur zal daarom opdrachtvoorwaarden toesturen. Deze dient u te ondertekenen en terug te sturen naar de betreffende taxateur.

 6. Uitvoering taxatie
  De taxateur zal, op de afgesproken datum, de woning taxeren. Heeft u de taxatie nodig voor aankoop van een woning? Dan is de verkopende partij/makelaar vaak aanwezig bij de taxatie. Tijdens de taxatie worden er foto's gemaakt.

 7. Het taxatierapport
  De taxateur stelt het taxatierapport op en bepaalt de marktwaarde van de woning. Hebt u een taxatie inclusief validatie nodig? Dan wordt het rapport doorgestuurd naar het validatieinstituut. Zij zullen het rapport valideren en naar u toesturen.

 8. Factuur van de taxateur
  U ontvangt de factuur van de taxateur, deze factuur dient u binnen de aangegeven tijd aan de taxateur te voldoen.
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97255 beoordelingen