Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie

U heeft een NWWI taxatie nodig voor de aanvraag van uw hypotheek. Een NWWI taxatierapport is een gevalideerd taxatierapport. 

NWWI taxatie, wat is dat?

Een NWWI taxatierapport is door het NWWI gecontroleerd op kwaliteit. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport, omdat zij op deze manier zeker weten dat het taxatierapport van hoge kwaliteit is. 

Wat kost een NWWI taxatie?

Een NWWI taxatie kost meestal tussen de € 300,- en € 800,-. Het NWWI berekent kosten voor de validatie van het taxatierapport, maar de taxateur kiest zelf of hij deze kosten naar u doorberekent. De kosten van een NWWI taxatierapport zijn aftrekbaar bij de belastingaangifte.

NWWI taxatierapport aanvragen

In slechts een paar stappen heeft u een taxateur gevonden die een NWWI taxatierapport voor u opstelt: 

  1. U vult de postcode in van het huis dat u wilt laten taxeren;

  2. Hierna verschijnt er een lijst met taxateurs uit uw regio;

  3. U klikt door naar de website van de door u gekozen taxateur;

  4. Op de website van de taxateur vraagt u een NWWI gevalideerd taxatierapport aan.

Alle taxateurs zijn aangesloten bij een brancheorganisatie en staan vermeld in een taxateursregister. Uw NWWI gevalideerde taxatierapport wordt gegarandeerd geaccepteerd door alle Nederlandse geldverstrekkers. 

NWWI taxatie vinden? Vergelijk taxateurs!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98167 beoordelingen