Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Over Taxatietarieven.nl

Oprichter

Korné Pot (1982) studeerde Bedrijfskundige Informatica. Hij besefte al vroeg dat ICT steeds meer ingezet zou worden om mensen het leven makkelijker te maken. Tijdens zijn studie ging hij aan de slag als projectmedewerker bij onderzoek en adviesbureau HHM. Daar hielp hij met verschillende onderzoeken.

Visie en missie

Een goede, onafhankelijke en goedkope taxateur vinden kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Vaak krijgen consumenten wel een taxateur aangeboden door de hypotheekadviseur of makelaar, maar dat is vaak een vriendendienst. Er wordt een tegenprestatie van de taxateur verwacht en daar is de consument de dupe van. Taxatietarieven.nl maakt het eenvoudig om zelfstandig taxateurs te vergelijken op kwaliteit en tarief.

Persberichten

Taxatietarieven.nl in de pers.

Reviews van klanten

‘Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar.’

‘Alles lekker snel geregeld.’

‘Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport.’

Detailinformatie over de dienst

De websites van Taxatietarieven maken het voor de consument mogelijk om in een oogopslag taxateurs te vergelijken. Zo kunnen zij binnen een paar minuten zelf een taxateur kiezen. Aangesloten taxateurs krijgen opdrachten zonder daar moeite voor te hoeven doen. Hun online aanwezigheid wordt door Taxatietarieven opgezet.

Statistieken

1.565.000 mensen geholpen

TaxatieTarieven Logo

Download

Contactinformatie

Taxatietarieven.com/Taxatietarieven.nl
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede

KvK-nummer: 61338710

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96699 beoordelingen