Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Huis laten taxeren voor verkoop

Om de verkoopprijs van uw woning te achterhalen, moet u uw huis laten taxeren voor verkoop. U kunt de vraagprijs uitstekend inschatten aan de hand van de taxatiewaarde. Een ongevalideerd taxatierapport is voldoende voor taxatie bij verkoop van uw huis.

Taxatie bij verkoop huis

Een taxatie bij verkoop van uw huis verschilt niet van een aankooptaxatie. De taxateur stelt een taxatierapport op volgens de geldende richtlijnen. Een validatie van een taxatierapport bij verkoop is niet nodig, omdat u dit rapport niet voor een hypotheekaanvraag gebruikt. Het is niet verplicht om uw huis te laten taxeren voor verkoop. Een taxatie geeft echter wel het beste beeld van de vraagprijs. 

Uw huis taxeren voor verkoop doet u het liefst zo goedkoop mogelijk. Vul bovenaan de pagina uw gegevens in en vergelijk nu alle taxateurs in uw omgeving en vind de goedkoopste taxateur voor uw taxatie bij verkoop woning.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96699 beoordelingen