Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Huis laten taxeren voor verkoop: alles wat u moet weten

Wilt u uw huis verkopen? Voor het bepalen van uw vraagprijs is het belangrijk om de waarde van de woning te weten. Een taxatie bij verkoop van uw woning is hier uitstekend geschikt voor.

Wilt u uw huis laten taxeren voor verkoop? Dan komt er een taxateur kijken naar alle details van de woning en de omgeving. Op basis van deze details en zijn kennis van de lokale woningmarkt, stelt hij een taxatierapport op met de waarde van het huis. Zo kunt u uw woning voor de beste prijs verkopen.

Schakel de goedkoopste taxateur in door ze zelf te vergelijken. Vul uw gegevens in bovenaan de pagina en vind de goedkoopste taxatie woning voor verkoop!

Taxatie woning voor verkoop of niet?

Een taxatie voor de verkoop van uw woning is niet verplicht. Als u uw huis wilt laten taxeren voor de verkoop, dan kunt u een geïnformeerde keuze maken over de vraagprijs van uw huis. Zo krijgt u de beste prijs voor de verkoop. Twijfelt u nog over de verkoop van uw woning of wilt u om een andere reden weten wat uw woning waard is? Of u nou op zoek bent naar een taxatie bij verkoop woning of voor een andere reden, onze erkende taxateurs helpen u verder. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

Uw huis taxeren voor verkoop doet u het liefst zo goedkoop mogelijk. Vul bovenaan de pagina uw gegevens in en vergelijk nu alle taxateurs in uw omgeving en vind de goedkoopste taxateur voor uw taxatie bij verkoop woning.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 59466 beoordelingen