Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Huis taxeren? Regel het online!

Wilt u vanuit uw luie stoel een online taxatie van uw huis regelen? Via een schatting aan de hand van kadasterdata en andere publieke bronnen is het mogelijk om een goed beeld van de waarde van een woning te krijgen.

Uw huis online taxeren?

Een officiële taxatie is online niet mogelijk, maar alle stappen tot de taxateur kunt u eenvoudig zelf nemen. Zo kunt u online een schatting van de waarde van uw woning maken en de juiste taxateur zoeken. Daarnaast zijn het eigendomsbewijs en een plattegrond van de woning van belang. Om deze gegevens te verkrijgen kunt u gebruik maken van de volgende pagina’s:

In het kadaster staan onder andere de koopsom, de WOZ-waarde en een rapport van de woningwaarde. Deze informatie kunt u gebruiken om voor uzelf een online woningtaxatie te doen. Op watismijnwoningwaarde.nl is het mogelijk om een waardebepaling aan te vragen. Hier krijgt u inzicht in de waarde van de woning, de markt van de woning en of het een gunstige tijd is om te verkopen. Met deze informatie is het mogelijk om een schatting van een woningtaxatie online uit te voeren.

Online taxatie voor uw woning aanvragen?

Er zijn voldoende redenen te bedenken om de taxatie online aan te vragen bij ons. Zo heeft u toegang tot de goedkoopste taxateurs in de regio en kunt u zelf kiezen welke taxateur u wilt. De taxatie van uw woning online aanvragen is eenvoudig. Regel nu online de taxatie van uw huis door het volgende stappenplan te volgen.

  1. Vul de geschatte online taxatie en de postcode in;
  2. Er verschijnt een lijst met taxateurs in de regio;
  3. U klikt door naar de website van de door u gekozen taxateur;
  4. Op de website van de taxateur vind u meer informatie en kunt u desgewenst direct een online taxatie van uw woning aanvragen.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 59466 beoordelingen