Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Online taxatie huis

Een online taxatie van uw huis is niet mogelijk: een taxateur moet altijd langskomen. Een online taxatie is weliswaar een indicatie van de woningprijs, maar is onbruikbaar voor een hypotheek.

Uw huis online taxeren?

Een officiële taxatie is online niet mogelijk, maar alle stappen tot de taxateur kunt u eenvoudig zelf nemen. Zo kunt u online een schatting van de waarde van uw woning maken en de juiste taxateur zoeken. Daarnaast zijn het eigendomsbewijs en een plattegrond van de woning van belang. Om deze gegevens te verkrijgen kunt u gebruik maken van de volgende pagina’s:

In het kadaster staan onder andere de koopsom, de WOZ-waarde en een rapport van de woningwaarde. Deze informatie kunt u gebruiken om voor uzelf een online woningtaxatie te doen. Op watismijnwoningwaarde.nl is het mogelijk om een waardebepaling aan te vragen. Hier krijgt u inzicht in de waarde van de woning, de markt van de woning en of het een gunstige tijd is om te verkopen. Met deze informatie is het mogelijk om een schatting van een woningtaxatie online uit te voeren.

Online taxatie zoeken

Het is heel eenvoudig om online de taxatie van uw huis te vergelijken. Door alle taxateurs bij u in de buurt te vergelijken, kunt u zelf de beste optie voor u kiezen. Online zoeken naar de taxatie van uw woning heeft meerdere voordelen:

  • Alle goedkope taxateurs in uw regio in een overzicht;

  • U kunt selecteren op kwaliteit;

  • Eenvoudig een gevalideerd taxatierapport;

  • Bruikbaar voor hypotheek, verbouwing en veel meer.

Huis online taxeren

Wil je online je huis laten taxeren? Een taxateur kan geen taxatierapport opmaken aan de hand van enkel online informatie. In het taxatierapport wordt de waarde van vergelijkbare woningen meegenomen in de waardebeoordeling. Taxateurs zoeken deze informatie deels online voor de woningtaxatie. Heb je dus een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor je hypotheek? Dan kan je niet je huis online laten taxeren.

Wil je je huis laten taxeren online om een andere reden dan een hypotheek? Dan kan je een calcasa waardebepaling laten doen. Let wel op, want de waarde van een huis valt lager uit bij een "online taxatie" van calcasa. Ook is dit geen gratis online taxatie van je huis.

Vind online de goedkoopste taxateur bij u uit de buurt. Vergelijk nu!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97392 beoordelingen