Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Erkende taxateur

Een erkende taxateur staat ingeschreven in een taxatieregister, is lid van een branchevereniging en is aangesloten bij het validatieinstituut NWWI.

Erkende taxateur eisen

Een erkend taxateur moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De kwaliteit van een taxateur wordt gewaarborgd door taxatieregisters, brancheverenigingen en validatieinstituten. Het taxatieregister waarbij een taxateur ingeschreven kan staan is het NRVT. Daarnaast is het voor een erkend taxateur verplicht om lid zijn van een van de brancheverenigingen, NVM, VBO of VastgoedPRO.

Een taxatierapport van een erkend taxateur heeft gegarandeerde acceptatie bij elke geldverstrekker, omdat zij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het validatieinstituut NWWI.

Erkend taxateur vinden

Alle taxaties via taxatietarieven.nl worden uitgevoerd door erkende taxateurs. Zo heeft u de zekerheid dat uw taxatierapport voldoet aan de eisen van alle Nederlandse geldverstrekkers. Door taxatietarieven te vergelijken, vind u niet alleen de laagste prijs voor een erkende taxatie, maar bent u ook gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Vind online een erkende taxateur bij u uit de buurt. Vergelijk nu!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 95804 beoordelingen