Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Bedrijfspand taxatie

Een taxatie van een bedrijfspand of de taxatie van een bedrijfswoning wordt uitgevoerd door een erkend registertaxateur. De goedkoopste bedrijfspand-taxaties worden uitgevoerd door BOG taxatie.

Bedrijfspand taxeren

Een bedrijfspand laten taxeren is nodig bij de verkoop of aankoop van het pand. Ook voor het verzekeren of financieren van een bedrijfspand moet u eerst het pand laten taxeren.

Voor een taxatie van een bedrijfspand heeft u erkend registertaxateur nodig. Dat zijn taxateurs die gespecialiseerd zijn in het taxeren van onder andere bedrijfspanden. De beste manier om een erkend registertaxateur te vinden is via Bedrijfs Onroerend Goed Taxatie (BOG taxatie). BOG taxatie is een landelijk samenwerkingsverband van BOG registertaxateurs. Deze bedrijfs-taxateurs kunnen ook een bijbehorende bedrijfswoning taxeren.

Taxatie bedrijfspand kosten

De kosten voor een taxatie van een bedrijfspand of bedrijfswoning verschillen per taxateur. BOG taxatie hanteert het laagste tarief van Nederland. Afhankelijk van de gemaakte uren en complexiteit van de taxatie betaalt u nooit meer dan 0,11% van de taxatiewaarde van het bedrijfspand. Zo maakt u nooit hoge kosten voor een taxatie van uw bedrijfspand.

Bedrijfspand taxatie nodig? Vraag nu een offerte aan


"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 95967 beoordelingen