Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatiebureau

Wanneer u een nieuwe woning heeft gevonden en voor de financiering een hypotheek af wilt sluiten heeft u een taxatierapport nodig. De erkende taxateurs van een taxatiebureau bij u in de buurt voeren graag een taxatie voor u uit.

Een taxatiebureau kiezen

Voordat u een taxatie uit laat voeren is het verstandig om uzelf goed te oriënteren. De prijzen per taxatieburo kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Daarnaast moet u weten of het nodig is om een NWWI of NHG taxatie uit te laten voeren. Wanneer banken en geldverstrekkers een gevalideerd of NWWI Taxatierapport vereisen dient u rekening te houden met extra kosten voor deze validatie.

De kwaliteit van taxatiebureaus in Nederland

Door de afschaffing van beëdiging van makelaars kan iedereen zich tegenwoordig makelaar noemen. Maar om de kwaliteit van de dienstverlening van taxateurs te waarborgen kan men zich pas taxateur noemen als men voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de certificeringsregeling.

Alle taxateurs van de taxatiebureaus die bij ons staan ingeschreven zijn erkende en beëdigde taxateurs. Zij staan ingeschreven in een van de twee erkende taxatie registers, het VastgoedCert of SCVM en zij zijn in het bezit van het DNV-Certificaat Makelaar/Taxateur onroerende zaken of Taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024.

Doordat al onze taxateurs van de taxatie bureaus staan ingeschreven en zijn erkend en beëdigd kunnen wij de kwaliteit van de taxaties waarborgen.

Tarieven van verschillende taxatiebureaus bij u in de buurt met elkaar vergelijken? Vul dan hierboven de geschatte waarde van de woning en de postcode in.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 55707 beoordelingen