Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatiebureau

Een taxatiebureau voert de taxatie van uw woning uit en maakt een taxatierapport op. Het taxatiebureau moet bij u in de regio gevestigd zijn.

Taxatiebureau kiezen

U mag zelf een taxatiebureau kiezen voor het uitvoeren van uw taxatie. De kwaliteit van de taxateur is een criterium om rekening mee te houden. Alle taxatiebureaus die bij ons zijn aangesloten, voldoen aan de kwaliteitseisen van banken en hypotheekverstrekkers. Om de kwaliteit van de dienstverlening van taxateurs te waarborgen kan men zich pas taxateur noemen als men voldoet aan de eisen die worden gesteld aan de certificeringsregeling. Alle taxateurs van de taxatiebureaus die bij ons staan ingeschreven zijn erkende en beëdigde taxateurs. Zij staan ingeschreven in een van de twee erkende taxatie registers, het NRVT of NRVT en zij zijn in het bezit van het DNV-Certificaat Makelaar/Taxateur onroerende zaken of Taxateur onroerende zaken volgens de norm ISO 17024.

Om de juiste keuze te maken, moet u weten of u een gevalideerd taxatierapport nodig heeft. Als u taxatierapport nodig heeft voor een woningaankoop en/of hypotheekaanvraag, heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Een gevalideerd taxatierapport van een van onze taxatiebureaus wordt gegarandeerd geaccepteerd door uw geldverstrekker.

Kosten taxatiebureau

De kosten van uw taxatie verschillen per taxatiebureau, omdat iedere taxateur zijn eigen tarieven bepaalt. U kunt de kosten van een taxatierapport dus laten meewegen in uw keuze. Taxatietarieven.nl vergelijkt taxatiebureaus op prijs en kwaliteit. De prijzen per taxatiebureau kunnen behoorlijk verschillen, omdat iedere taxateur zijn eigen tarieven bepaalt.

Tarieven van verschillende taxatiebureaus bij u in de buurt met elkaar vergelijken? Vul dan hierboven de geschatte waarde van de woning en de postcode in.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96699 beoordelingen