Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxateur worden

Wilt u taxateur worden? U heeft een opleiding nodig om taxateur te worden. Als u register-taxateur wilt worden, moet u zich bovendien aanmelden bij taxateursregister NRVT.

Woning taxateur worden

U heeft een erkende opleiding nodig om woning taxateur te worden. Er zijn meerdere opleidingsinstituten die opleidingen tot taxateur aanbieden. Vaak kunt u kiezen tussen voltijd en deeltijd studeren. Hoe lang het duurt om woning taxateur te worden, is afhankelijk van het instituut.

NRVT taxateur worden

Door NRVT taxateur te worden, wordt u direct register-taxateur. Als register-taxateur voldoet u aan de kwaliteitseisen van het NRVT. Het NRVT raadt aan om een tweedelige opleiding te volgen om NRVT taxateur te worden. Zo’n opleiding bestaat uit een theoretisch deel en een meester-gezeltraject (een soort stage). In dit praktijkdeel voert u taxaties uit, krijgt u feedback en bouwt u een portfolio op. Zodra uw portfolio compleet is en uw meester u vakbekwaam vindt, kunt u een examen aanvragen. Als u dit examen haalt, kunt u zich inschrijven als register-taxateur bij het NRVT.

Niet iedereen kan een NRVT taxateur worden. Iedere specialisatie (ook wel Kamer genoemd) heeft specifieke toelatingseisen. Het entreegeld van het NRVT is € 130,- en is afhankelijk van het aantal Kamers waarvoor u zich aanmeldt. Daarnaast betaalt u jaarlijks een bijdrage die afhankelijk is van de Kamers waarvoor u bent ingeschreven.

Nu taxateur worden?

Wilt u nu taxateur worden en zoekt u een netwerk om aan opdrachten te komen? Taxatietarieven.nl is de ideale start van een carrière als taxateur. We zijn een van de grootste online platforms voor consumenten om taxateurs te vergelijken.

Bij Taxatietarieven.nl maakt u gegarandeerd gebruik van de volgende service:

  • Wij maken uw bedrijfspagina in uw huisstijl in overleg;

  • Gratis vermelding op Taxatietarieven.nl;

  • Persoonlijke omgeving voor uw taxatieopdrachten;

  • Geen investering: u betaalt per lead/opdracht;

  • Zichtbaar voor x aantal bezoekers per maand in uw werkgebied.

Taxateur worden

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96699 beoordelingen