Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Herbouwwaarde taxatie

Een herbouwwaarde taxatie is nodig voor de verzekering van een gebouw. Met een taxatie van de herbouwwaarde voorkomt u dat het gebouw onderverzekerd is. Voor het verzekeren van een gebouw gebruikt u altijd de herbouwwaarde en niet de actuele waarde of de Woz-waarde.

Wat is herbouwwaarde?

De herbouwwaarde van een woning is het bedrag dat nodig is om de woning op exact dezelfde manier te herbouwen. De herbouwwaarde is de meest geschikte waarde om te gebruiken voor een opstalverzekering. Zo bent u nooit onderverzekerd. Het is afhankelijk van de verzekeraar of de herbouwwaarde standaard gebruikt wordt voor uw verzekering. Let hier bij het afsluiten goed op bij het afsluiten van de verzekering.

Taxatie herbouwwaarde

De herbouwwaarde van een gebouw wordt vastgesteld met een taxatie. De herbouwwaarde taxatie zorgt ervoor dat u altijd het juiste bedrag gebruikt in uw verzekering. Als er iets met uw woning gebeurt, bent u met het gebruik van de herbouwwaarde altijd verzekerd voor het correcte bedrag.

Taxatierapport herbouwwaarde

Bij het opmaken van een taxatierapport van de herbouwwaarde maken taxateurs gebruik van zoveel mogelijk beschikbare gegevens. De Woz-gegevens zijn hierbij belangrijk. In een taxatierapport van de herbouwwaarde kan een taxateur ook rekening houden met bijvoorbeeld huurdersbelang, bijzondere voorzieningen en speciale uitsluitingen. Afhankelijk van uw situatie worden extra kosten meegenomen in de herbouwwaarde taxatie.

Vind direct de goedkoopste taxatie. Vergelijk taxaties!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98199 beoordelingen