Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Libero Aankoop inschakelen

Heeft u de woning van uw dromen gevonden en wilt u deze kopen? Een aankoopmakelaar kan u daarbij helpen. Maar naast een aankoopmakelaar hebt u voor de koop van een woning ook een taxatierapport nodig.

Geldverstrekkers eisen namelijk voor het afsluiten van een hypotheek een taxatierapport. Met een taxatierapport kan de maximale hoogte van de hypotheek worden bepaald.

De kosten voor een taxatierapport verschillen per taxateur, waar de ene taxateur rekent met 1,85 promille van de taxatiewaarde, hanteert de andere taxateur een vast tarief voor de taxatie. Het is dan ook verstandig om de tarieven van verschillende taxateurs bij u in de buurt met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de taxatie van uw droomwoning.

Wilt u naast de taxatie ook begeleiding bij de aankoop en hulp bij de onderhandeling? Libero Aankoop staat voor u klaar. Deze makelaar helpt u om de bodemprijs voor de woning te bereiken, waardoor u nooit te veel betaalt voor de woning.

Nu de tarieven van verschillende taxateurs met elkaar vergelijken? Vul dan hierboven de gegevens van uw droomwoning in en vindt de goedkoopste taxateurs bij u in de buurt.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98166 beoordelingen