Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie: gevalideerd taxatierapport

U heeft een NWWI taxatierapport nodig voor de aanvraag van uw hypotheek. Een NWWI taxatierapport is een gevalideerd taxatierapport. 

NWWI taxatierapport, wat is dat?

Een NWWI taxatierapport is door het NWWI gecontroleerd op kwaliteit. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers eisen een gevalideerd taxatierapport, omdat zij op deze manier zeker weten dat het taxatierapport van hoge kwaliteit is. 

NWWI taxatie aanvragen

In slechts een paar stappen heeft u een taxateur gevonden die een NWWI taxatierapport voor u opstelt. Het enige wat u hoeft te doe, is de vier onderstaande stappen volgen: 

  1. U vult de postcode in van het huis dat u wilt laten taxeren;

  2. Hierna verschijnt er een lijst met taxateurs uit uw regio;

  3. U klikt door naar de website van de door u gekozen taxateur;

  4. Op de website van de taxateur vraagt u een NWWI gevalideerd taxatierapport aan.

Alle taxateurs zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties en staan vermeld in een van de taxateursregisters. Alle taxateurs hebben een aansluiting bij het taxatieinstituut NWWI en kunnen dus een correct NWWI gevalideerd taxatierapport voor u opstellen. Het taxatierapport voldoet altijd aan de eisen van het laatst uitgegeven model taxatierapport financiering woonruimte, vastgesteld door het Contactorgaan Hypothecair Financiers (CHF).

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 65848 beoordelingen