Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Wat is de SCVM?

Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen, moeten taxateurs ingeschreven staan bij een van de twee erkende taxatieregisters, het VastgoedCert of SCVM.

De registratie in het SCVM-Register is slechts vijf jaar geldig. Om na vijf jaar voor hercertificering in aanmerking te komen, dient de SCVM-makelaar zijn kennis en kunde altijd op peil te houden door het volgen van Permanente Educatie. Zo bent u te allen tijden verzekerd van de kwaliteit van uw SCVM-makelaar. De instelling die de certificering voor de SCVM verzorgt, is Det Norske Veritas (DNV). DNV is de grootste persoonscertificeerder van Europa. Persoonscertificering volgens de wereldwijd erkende ISO 17024-norm is een objectief kwaliteitssysteem gebleken. Alleen makelaars/taxateurs die aan de hoge vakbekwaamheidseisen kunnen voldoen, kunnen middels deze norm worden gecertificeerd. Een taxateur die ingeschreven staat bij het SCVM-register is in het bezit van een geldige en toereikende beroepsaansprakelijkheidsverzekering en heeft een Verklaring Omtrent het Gedrag moeten aanleveren. 

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 72298 beoordelingen