Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie kosten

Wanneer u een hypotheek aan wilt vragen zult u over een taxatierapport van de woning moeten beschikken. Steeds meer geldverstrekkers eisen dat dit taxatierapport aan de strengere NWWI eisen voldoet.

Kosten NWWI taxatie

Een taxatierapport met NWWI keurmerk is duurder dan een rapport zonder dit keurmerk. De taxateur mag zelf bepalen welke kosten hij/zij in rekening brengt voor een NWWI taxatie. Het NWWI zelf berekent de taxateur in ieder geval €51,43 voor een gevalideerd taxatierapport. De NWWI bijdrage staat los van het bedrag dat de taxateur rekent voor de levering van zijn/haar diensten. De NWWI taxatie kosten verschillen dus per taxateur.

NWWI kosten vergelijken

Wanneer u een NWWI taxatierapport aan wilt vragen is het dus verstandig om de kosten voor een NWWI taxatie met elkaar te vergelijken. Dit kunt u doen door hierboven de geschatte waarde van de woning en de postcode in te vullen. U vindt dan een lijstje met de NWWI taxatie kosten per taxateur.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 65843 beoordelingen