Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatierapport NHG

Als u een hypotheek gaat aanvragen, heeft u een (NWWI) gevalideerd taxatierapport nodig. Wat is NWWI? Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk validatie-instituut. Zij controleren of het taxatierapport en de taxateur aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen.

Heeft u een NWWI taxatie nodig? Zorg dan dat u niet te veel betaald! Door een vergelijking uit te voeren op basis van postcode of woonplaats, krijgt u direct de goedkoopste taxateur bij u in de buurt te zien. Zo bespaart u met één muisklik meteen honderden euro's. Vraag nu een taxatie NWWI aan.

Taxatie NWWI: acceptatie door geldschieters

Wanneer is een NWWI taxatie nodig? De bank zal bij een hypotheekaanvraag vrijwel altijd om een gevalideerd taxatierapport vragen. Een taxatie gevalideerd door het NWWI wordt door alle Nederlandse geldschieters geaccepteerd. Houdt er hierbij wel rekening mee dat de meeste banken een taxatierapport accepteren dat maximaal drie maanden oud is. Sommige banken accepteren een NWWI taxatie die maximaal zes maanden oud is.

Wat is NHG?

Met een NWWI taxatie kunt u tevens een hypotheek met NHG aanvragen. Wat is NHG? NHG staat voor Nationale Hypotheek Garantie en geeft de bank de zekerheid dat de hypotheekschuld wordt terugbetaald als u onverhoopt niet meer aan uw betalingsverplichting kunt voldoen. In ruil voor deze zekerheid biedt de geldverstrekker een rentekorting die flink op kan lopen.

Vul uw postcode of woonplaats in en vergelijk de taxateurs in uw regio.

Heeft u nog meer vragen? Lees dan onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 61725 beoordelingen