Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

De laagste kosten voor de taxatie van uw huis

U wilt de waarde van uw huis weten, bijvoorbeeld voor een hypotheekaavraag, omdat u uw huis gaat verkopen of omdat u een verzekering wilt afsluiten. Maar wat kost een taxatie van een huis nou eigenlijk? Dat verschilt per taxatiebureau of makelaar. Het is daarom altijd verstandig om tarieven voor taxaties met elkaar te vergelijken.

Op zoek naar de goedkoopste taxateur? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en betaal nooit te veel voor uw taxatie.

De kosten van een taxatie

Woning laten taxeren? Naast de kosten voor het taxatierapport, rekenen taxateurs ook bijkomende kosten. Dit zijn onder andere:

  • BTW;
  • Verschotten;
  • Kadasterkosten;
  • Administratiekosten;
  • Validatiekosten (indien nodig).

Met de taxatietarieven-vergelijking komt u niet voor verrassingen te staan. Alle bijkomende kosten zijn namelijk in het tarief inbegrepen. Door dit duidelijke, vaste tarief weet u precies wat u betaalt voor de taxatie. Kosten voor validatie staan apart uitgesplitst, zo weet u gelijk wat de taxatie kost indien u geen validatie nodig heeft.

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
NRVT
NVM
VBO Makelaar
Vastgoedpro
NHG
Aankoopmakelaar
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 95967 beoordelingen