Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Online taxatie huis zoeken

Een goede taxateur zoeken kost tijd en moeite. Daarom vind u bij Taxatietarieven.nl online uw woning taxatie. U kunt bij ons taxateurs vergelijken en eenvoudig de beste taxateur kiezen.

Online woningtaxatie vergelijken

Het is heel eenvoudig om online de taxatie van uw huis te vergelijken. Door alle taxateurs bij u in de buurt te vergelijken, kunt u zelf de beste optie voor u kiezen. Online zoeken naar de taxatie van uw woning heeft meerdere voordelen:

  • Alle goedkope taxateurs in uw regio in een overzicht;

  • U kunt selecteren op kwaliteit;

  • Eenvoudig een gevalideerd taxatierapport.

Online taxatie huis

Een taxateur kan geen taxatierapport opmaken aan de hand van enkel online informatie. In het taxatierapport wordt de waarde van vergelijkbare woningen meegenomen in de waardebeoordeling. Taxateurs zoeken deze informatie deels online voor de woningtaxatie.

De waarde van een huis schatten is online geen enkel probleem. Het schatten van de woningwaarde gebeurt zonder officiële taxatie en zonder taxatierapport. Makelaars bepalen de vraagprijs van een woning vaak op deze manier. Daarnaast is het altijd een goed idee om de waarde een huis online te schatten voor een goed openingsbod.

Online taxatie vergelijken

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 55676 beoordelingen