Vergelijk hier de tarieven

Uitleg

Wat denkt u dat de woning ongeveer waard is? Als de woning momenteel te koop staat kunt u de vraagprijs invullen.

Sommige taxateurs hanteren voor duurdere (vaak grotere) woningen een hoger tarief. We willen u graag het juiste tarief tonen.

90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Huis taxeren online?

Een huis taxeren online is niet mogelijk: een taxateur moet altijd langskomen. Een online waardebepaling is een indicatie van de woningprijs en onbruikbaar voor een hypotheek. Bij Taxatietarieven.nl vindt u online uw woning taxatie. U kunt bij ons taxateurs vergelijken en eenvoudig de beste taxateur kiezen.

Huis taxeren online

Wil je online je huis laten taxeren? Een taxateur kan geen taxatierapport opmaken aan de hand van enkel online informatie. In het taxatierapport wordt de waarde van vergelijkbare woningen meegenomen in de waardebeoordeling. Taxateurs zoeken deze informatie deels online voor de woningtaxatie. Heb je dus een taxatierapport nodig, bijvoorbeeld voor je hypotheek? Dan kan je niet je huis online laten taxeren.

Wil je je huis laten taxeren online om een andere reden dan een hypotheek? Dan kan je een calcasa waardebepaling laten doen. Let wel op, want de waarde van een huis valt lager uit bij een "online taxatie" van calcasa. Ook is dit geen gratis online taxatie van je huis.

Waarde woning berekenen online gratis

De waarde van een huis schatten is online geen enkel probleem. Het schatten van de woningwaarde gebeurt zonder officiële taxatie en zonder taxatierapport. Dat kan je doen via het Kadaster, maar je kunt het ook door een makelaar laten doen. Makelaars bepalen de vraagprijs van een woning vaak op deze manier. Daarnaast is het altijd een goed idee om de waarde een huis online te schatten voor een goed openingsbod.

Let wel op dat een waardebepaling zonder officiële taxatie slechts een indicatie is van de woningwaarde. Op deze indicatie kun je geen hypotheek of andere financiering baseren.

Zoek online huis taxatie

Het is heel eenvoudig om online de taxatie van uw huis te vergelijken. Door alle taxateurs bij u in de buurt te vergelijken, kunt u zelf de beste optie voor u kiezen. Online zoeken naar de taxatie van uw woning heeft meerdere voordelen:

  • Alle goedkope taxateurs in uw regio in een overzicht;

  • U kunt selecteren op kwaliteit;

  • Eenvoudig een gevalideerd taxatierapport;

  • Bruikbaar voor hypotheek, verbouwing en veel meer.

Vind online de goedkoopste taxateur bij u uit de buurt. Vergelijk nu!

"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar

NWWI taxatie
NHG taxatie
VastgoedCert taxatie register
SCVM taxatie register

Aankoopmakelaar
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 59457 beoordelingen